Post-påske

FullSizeRender
Etter en veldig fin påske (og langfredag var en av de fineste dagene på lenge, som dette bildet demonstrerer) med mye kos, litt jobb og les: TRE(!) påskeegg, har eksamensperioden begynt for realz. Nå er det ca tre hele uker til min første eksamen (i sosiologi faget) og jeg har veldig mye pensum jeg skal komme gjennom og liten tid å gjøre det på. Neste uke går til solid lesing, og uken etter er jeg deler av uken i Kristiansand i forbindelse med min kusine sin konfirmasjon, og når jeg kommer hjem har jeg jobbhelg, også er det siste uke med lesing før eksamen, men inni der er jo 17.mai ++ så jeg har egentlig ikke så god tid, tiden kommer til å gå fortere enn vinden. Nå er det biblioteket og lesesalen som gjelder, med medbrakt kaffe i termos, hjemme-mekket salat i boks (som blir varm ila dagen), og tung sekk med bøker. Som alltid koser jeg meg med fri (kanskje litt for ofte) i solen med fine folk, sånn at jeg ikke skal gå på veggen, hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s