Bra lesemusikk

Eksamensperiode calls for mye lesing. Hvis jeg sitter på biblioteket må jeg ha musikk, fordi det er faktisk veldig mye bråk på HF biblioteket, og siden jeg er veldig sensitiv på lyder blir jeg fort forstyrret. Det beste fokuset får jeg av instrumental musikk, og er spesielt glad i gode film-scores. Nå hører jeg masse på Stranger Things score (link til spotify). Revolutionary Road the score av Thomas Newman er også en solid favoritt. Det hørte jeg ihjel da jeg skrev masteroppgaven i fjor, mye fordi jeg skrev jo faktisk om boken som filmen er basert på. Inception av Hans Zimmer er også en gjenganger hver eksamensperiode for meg. Ikke minst Pride and Prejudice. Enjoy!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s