Våren er offisielt innviet

Det har vært deilige dager med sol i Bergen, og det har vært spesielt fint med avbrekk i lesingen. Sist mandag ble våren innviet med en skogstur til Fløyen (vi tok noen andre veier enn de vanlige) med Vegard, Øyvind og Ragnhild Alise.

FullSizeRenderFullSizeRender_1

Akkurat nå befinner jeg meg i Kristiansand i min kusine sin konfirmasjon, og i dag skal meg og mamma inn til Kristiansand sentrum og vandre rundt. Er en del år siden sist. Da jeg var liten var vi jo her hver sommer, så det er litt nostalgisk for meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s