Ukens sang: Uke #20

Denne uken har jeg hørt mest på Kendrick Lamar sitt nyeste album DAMN. Han er en av de mest dyktige som finnes i hiphop musikkverdenen. Et solid, badass og interessant album med litt brutale tekster. Den låten som kanskje er mest unik på platen er en låt med U2 som heter XXX, som består av flere ulike deler og stemninger. Men albumet har vokst veldig på meg, alle låtene har noe. Liker også at alle titlene er enkeltord med store bokstaver og et punktum etterpå – noe unikt for det visuelle aspektet.
kendrick-lamar-damn-back-coverkendrick-lamar-damn-dissect-podcast-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s