one down, one to go

Hadde eksamen i sosiologi i går, seks timer, og det gikk veldig bra. En av oppgavene vi kunne velge var om sosiale medier i forhold til interaksjon vi gjør med hverandre som ikke er ansikt-til-ansikt, og hvordan vi skaper et bilde og identitet av oss selv og går inn i en slags rolle, både på insta, face og på blogg. Så jeg storkoste meg med den oppgaven, siden jeg synes sånne ting er skikkelig spennende og fascinerende.  Sist uke ble en helt ok leseuke, på grunn av litt uventet(!) pollenallergi som gjør meg veldig trøtt og irritabel i øynene, og svekker konsentrasjonen. Har ikke hatt mye reaksjoner på allergi andre år, så det er ganske merkelig. Men ja, i dag tar jeg meg fri fra lesing også begynner jeg heller i morgen, med siste religionsfag og siste eksamen, som btw er muntlig! Jeg er ikke så fan av muntlig, siden jeg ofte får jernteppe når jeg står der. Jeg har heldigvis mer enn to uker på meg å lese da. Deilig med litt tid mellom! 13.juni er jeg done and done, ready for sommer. Men nå prater jeg fjas om eksamen, og det er ikke så spennende for dere å høre om. Tenkte bare jeg skulle si ifra om at jeg lever, og at det har vært stille her inne siden det er eksamenslesing og jeg har fulle dager.

Ellers har jeg kost meg innimellom lesingen, som vanlig! 17.mai var en deilig dag, med frokost hos venner, så på hovedprosesjonen med fellow SALT-ere, og rømmegrøt hos familien min. Var også på teater i helgen, og så “Familien som kunne snakke om alt,” et stykke som var hilarious. Karoline har kommet tilbake fra USA en liten tur, så vi har catchet up over middag og vin. Fy det var fint å høre om livet hennes som litteraturstudent i USA, og bare se henne igjen. Hun er en av de beste jeg har. Kom tilbake til Bergen og bo her igjen, please.

I dag skal jeg ta fri. Bare chille, grille med Vegard, også senere i kveld skal vi på teamkveld med veiledningstjenesten i SALT. Tidligere i vinter bestemte jeg meg nemlig for å gå inn i veiledningstjenesten i kirken. Jeg har jo ikke vært den mest aktive i menighetslivet på en god stund, og jeg har tatt meg god tid og tenkt mye over hva jeg eventuelt ville gå inn i. Jeg har jo lyst til å bidra med noe, men jeg vil at det skal være ting jeg brenner for sånn at jeg kan tjene helhjertet. Veiledning synes jeg er et så utrolig viktig tilbud! Folk som går i menigheten vår som har mange tanker i hodet de ikke får sortert, har vanskelige relasjoner, sliter med tro og tvil, eller andre ting, kan ta kontakt med veiledningstjenesten og få opp til fem samtaler. Så, jeg gleder meg til å tjene på den måten, ved å lytte til hva andre har på hjertet, og la de vite at de ikke er alene.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s