Bursdagsmaraton

På torsdag fylte Vegard tredve år!!! Gamle gubben. Neida. Joda.
FullSizeRender-17
Mitt hjerte.

Jeg hadde avtalt med Vegard at han ikke skulle legge egne planer, men leave it to me. På torsdag ble det en superfin feiring med familien hans. De hadde ordnet i stand mat fra Colonialen (spekemat, ost og brød) og kaker til dessert. På lørdag holdt jeg overraskelsesfest hjemme hos meg, og inviterte vennene og søsknene hans. Han hadde ingen aning, så da ble det ekstra gøy! Men siden han ikke hadde anelse lagde han et eget bursdags-arrangement som skal være i dag. Sååå, med tre besøk blir 30 markert bra! haha. På fredag hadde også min roommie Henriette bursdag, så da var vi på Sumo og spiste sushi og feiret henne! Bursdagsmaraton, med andre ord. Gøygøy!

Denne uken er det fokus på eksamenslesing, nå har jeg bare ca en uke igjen. Siste innspurt!! På lørdag skal jeg på reunion med ungdomsskolen! Da er det nemlig 10 år siden vi gikk ut fra ungdomsskolen, og det skal markeres med en fest. Gleder meg veldig til å se alle igjen og få vite hva folk holder på med. Det blir nok både gøy og rart, haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s