Gå i tro

Salig er hun som trodde, for det som ble talt til henne av Herren skal bli fullført

– Lukas 1: 45

Store drømmer, lengsler og en nød, ble lagt i mitt hjerte for noen år siden. En visjon lagt i mine tanker. Jeg har fått se ting. Jeg har hørt. Enten kan jeg ignorere det, og følge et rammeverk som er forventet og som er den enkleste veien. Eller, så kan jeg følge de ordene som Gud har talt til meg, og stole på at det skal bli fullført. Du kan jo gjette hva jeg har tenkt å gjøre!!! Hvis Gud legger ting på mitt hjerte, så vil jeg velge å stole på det. Gå imot strømmen. Gå i tro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s