Truth is a beautiful thing

London Grammar sitt ferske album, Truth is a beautiful thing, må jeg tipse om! Det er noe av det vakreste og fineste jeg har hørt i år. Musikken er melankolsk, men på en varm måte. Den får meg til å tenke og reflektere, og vekker så mange følelser i meg. Det er så fine tekster. Disse sangene har fanget meg spesielt: Bones of ribbonWho Am I, Everyone else, Truth is a beautiful thing og What a day.

30b40782eeedd305b8c1be2e9fa3d9f3-1000x1000x1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s