just chillin’

PicMonkey Collage-9
Da Vegard så disse bildene sa han “jaja, bra at en av oss er fotogen” haha. Jeg synes begge er det da. Vi tar ikke så mange bilder når vi er sammen, glemmer liksom alt som heter kamera. Men noen ganger drar jeg det frem likevel, siden jeg vil at vi skal ha noen minner fra vår første tid sammen. Romantikeren i meg finnes altså!

Nå har jeg hatt sommerferie i litt over en uke, og i forgårs ble jeg syk. Typisk etter eksamenskjør. Har jobbhelg denne helgen, men jeg kommer meg på jobb med noen paracett, selv om jeg blir litt mer vimsete og litt tregere i tempoet å finne sko på lageret. Ellers går dagene i å henge med fine venninner, drikke vin, lese bøker, se serier, og slappe av for en gang skyld. I morgen kveld skal vi ha rekeaften hos Vegard med en liten Salt-gjeng. Gleder meg til rææægår som de sier på sørlandet.

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s