Ukens sang: Uke #25

Susanne Sundfør sin nye låt er, som forventet, vakker. Hør på Spotify: Undercover – Susanne Sundfør. Når noen sier de er “lei Susanne Sundfør” så tenker jeg bare “hallo, hun er definisjonen av magisk musikk uanz” og ikke nok med det: i går bestilte meg og Vegard (hun er en av Vegards store favoritter) billetter til konserten som skal være i høst, i Grieghallen. Vi har mistanke om et band av klassiske instrumenter som hennes følge, så da får vi vente og se. Jeg har bare sett henne live på Bergenfest før, men det er jo ikke det samme i det hele tatt. Så du kan tenke deg hvor mye jeg gleder meg til denne konserten, OG ikke minst til det nye albumet.
42fbd95b1abf92e5e6088e3359e384bd-1000x1000x1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s