Bæ bæ lille lam

FullSizeRender_1IMG_3681
Disse fine sauene møtte vi i dag på Vidden. De kom helt bort til oss mens vi spiste mat, veldig søte. Sommeren flyr avgårde føles det som. Denne uken har jeg jobbet hver dag, og klart å bli halvveis syk i tillegg. Halvveis syk betyr vel egentlig at jeg ikke har vært i form, men aldri blitt frisk siden jeg ikke har hatt fri og tid til å hente meg inn. Men i dag har jeg følt meg mye bedre, sikkert spesielt siden jeg fikk sovet ut og brukt resten av dagen i solen og sommervarmen. I morgen skal jeg og min søster en liten tur til bestemor og bestefar i Sogn. Så skal jeg jobbe tre dager på rad, og deretter drar jeg til Østlandet med Vegard og familien. Blir der en uke, så er det en full jobbuke hjemme før studiestart. Hallo, sommeren begynte jo nettopp!! Hva skjer. Angående studiestart til de som lurer: jeg skal gå PPU, så nå er det kun ett år igjen til jeg er ferdig utdannet lektor. Yeah!
IMG_3691IMG_3700
Norsk sommer er seriøst det beste som finnes. No filter on these photos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s