Maks hvilemodus

Forrige uke var jeg med Vegard og familien til østlandet. Vi bodde hos mormoren, en sprek og kvikk dame til sin alder. En pratsom sjel og opptatt av å lufte huset til enhver tid, hun hadde alltid flere dører og vinduer på fullt gap, haha. Men temperaturen ute var deilig, og mange formiddager lå meg og Vegard på gresset i hagen og leste bok mens vi (eller mest jeg) tok av og på klesplagg hele tiden i takt med det skiftende været. Vi tok også en dagstur til Oslo og fikk hengt med Kamilla og Sondre, og spist på fancy restaurant med en av V sine beste kompiser.

Vi fikk nyte av mormorens hagefrukter, blant annet rips, gulrøtter og salat ble dyrket (og plukket)!
FullSizeRender
Vegard i nytemodus.

Jeg kom inn i maks hvilemodus, og det var sykt deilig etter mye jobbing denne sommeren. Har jo bare hatt de fire dagene i København. Utenom Køben telte jeg kun fire fridager i juli (utenom søndager da), resten har jeg jobbet. Så uken på østlandet var veldig etterlengtet for å si det mildt. Nå denne uken er min siste fulle jobbuke, før studiestart i neste uke…. say whaaat? Vent litt daaaa, gi meg litt mer sommer!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s