Høstsol i september

IMG_3886IMG_3621IMG_3616IMG_3716
Noen glimt av høstsolen fra sydneshaugen skole, gatene i sandviken og fra vinduet i stuen. Uredigerte bilder fra min iphone.

Det har nylig vært både stortingsvalg og sykkel-VM i Bergen. Mye folkeliv og god stemning. Sperrede veier fører til mye mer gåing til fots enn vanlig. På mandag er VM over, og da er det min første dag i praksis på Amalie Skram VGS. Jeg er både spent og nervøs. Jeg skal undervise i både engelsk og religion, men den første uken er det observasjon. Gleder meg!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s