I could hear the water at the edge of all things.

IMG_4092
Å få oppleve sånne kvelder som dette i slutten av september på en helt vanlig mandag er ganske så ubeskrivelig.

Denne uken var min første uke i praksis på VGS. Jeg har observert, møtt lærere og veiledere, og vært i tre ulike klasser som jeg skal undervise i senere. Mange inntrykk å ta inn, som du sikkert skjønner. Foreløpig er inntrykkene gode, og jeg tror at det vil bli en bra praksisperiode. Denne uken har jeg også hatt gleden av å oppleve Susanne Sundfør i Grieghallen. Hun spilte kun fra den nyeste plata (som btw handler om klimakrisen), og la stor vekt på visuell kunst og uttrykk. Det var en kraftfull og sterk opplevelse som jeg vil huske lenge. BIFF (Bergen Internationale Filmfestival) ble kicket i gang denne uken, og jeg har sett to kule filmer, og skal se en til i dag. Skal til og med se enda en film i morgen i praksis med den ene klassen! BIFF er virkelig et av høstens høydepunkt. I går var meg og V på teater, men stykket var ikke det beste vi har sett. Tok noen glass ute med Maja og broren hennes etterpå, siden Maja plutselig tok en spontantur til Bergen denne helgen. Jeg savner alle master-venninnene mine veldig mye, så det var godt å henge litt med en av de igjen :))) Ha en god søndag, folks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s