Ukens sang: Uke #39

Som jeg nevnte i innlegget under, var jeg på Susanne Sundfør konsert denne uken. Naturligvis er det den nyeste platen hennes som har blitt spilt mest på min spotify de siste dagene. Albumet formidler Sundførs tanker rundt klimakrisen, noe som er reflektert ikke bare i tekstene men også i musikken. Synthen er så godt som lagt vekk, og fokuset blir på det enkle pianoet, harpen, gitaren, fløyten og vokalen – for å gjenspeile det organiske som naturen og jordkloden vår er i sin essens. Et mesterverk av en plate!

screen-shot-2017-07-24-at-14-42-12-1440x873

Ukens sang er sterk og vakker. Spotify: No One Believes In Love Anymore – Susanne Sundfør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s