Ukens sang: Uke #40

Jeg skulle egentlig på Sigur Ros konsert med Kamilla i Oslo i kveld. Men for noen uker siden da jeg søkte om fritak fra praksis denne ene dagen, fikk jeg svar fra administrasjonen på PPU studiet at det ikke var mulig. Så da gikk den konserten i vasken… var skikkelig lei meg for det. Som et plaster på såret skal jeg på konsert i kveld med Marita på Landmark her i byen, med det amerikanske bandet Ducktails. De spiller fantastisk neo-psychedelia indie rock/pop musikk. Gleder meg! Selv om det ikke blir det samme som Oslo spektrum og Sigur Ros…

unnamed-1

Ukens sang er fra det nyeste albumet til Ducktails, som kom ut for bare noen dager siden. Spotify: Keeper of the Garden – Ducktails.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s