Mine første dager i lærerrollen.

Folkens. Jeg har vært litt fraværende, mye pga praksis og en helt ny verden å sette seg inn i. Denne uken er første uken jeg underviser selv, og har hatt fem timer engelsk og to timer religion. Det jeg kan si etter tre dager med undervisning er at 1. Jeg er sliten, og nr 2. I was made to do this! Det er uvant å ta lærerrollen ettersom jeg aldri tidligere i mitt liv har undervist, MEN jeg merker allerede at det kjennes naturlig for meg å stå i klasserommet. Ikke minst er det veldig kjekt! Og elevene er så utrolig fine. Så selv om jeg har vært nervøs, tenkt tusen ting i hodet samtidig, og måttet ta noen ting på sparket, har jeg likevel fått gode tilbakemeldinger og hatt det kjekt. Yrket er veldig komplekst, og er på ingen måte lett, men det er spennende og givende. Det er uvant å bli vurdert opp og ned i mente, og jeg har aldri vært så selvbevisst som jeg er nå (føler noen ganger jeg står på utstilling haha) men det går seg nok til etterhvert.

Natt til søndag + natt til mandag sov jeg minimalt, ca et par timer per natt. Jeg har jo søvnproblemer (runs in the family) og det var ganske krise mandag morgen da jeg våknet uten særlig søvn og skulle ha aller første dag med undervisning. Med styrke fra Gud og oppmuntring fra Vegard bestemte jeg meg for at mangelen på søvn ikke skulle ødelegge for meg. Så jeg fullførte tre timer med undervisning for første gang i engelsk den dagen, og det gikk fint. Man må faktisk være ganske psykisk sterk for å klare å komme seg gjennom noe sånt uten søvn. Men, jeg hadde aldri klart det uten min superkule og dyktige med-praksisstudent Talania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s