Ukens sang: Uke #43

Julie Byrne, everyone. Where have you been all my life? Så og si det eneste jeg har hørt på de siste par ukene er Julie Byrne sitt umåtelig vakre album Not Even Happiness. Musikk som gir den perfekte høststemningen. Det er rett og slett balsam for sjelen og fred i sinnet. Hun var faktisk i Bergen for et par måneder siden og spilte på Landmark men da hadde jeg ikke begynt å høre på musikken hennes, og nå skulle jeg så veldig ønske at jeg hadde begynt tidligere for å kunne høre henne live. Men håper hun tar turen tilbake en vakker dag. Ukens sang: Natural Blue – Julie Byrne

julie-byrne-not-even-happiness-album-art-1479230629-640x640

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s