Ukens sang: Uke #44

Bergensbandet Bloody Beach har kommet med nytt album! Elsker musikksjangeren, Gaffa beskriver den som en “miks av afrobeat, surfpop og psykedelia” som skaper en egen sjanger “tropidelica.” Kult!! Husker konserten jeg var på våren da jeg skulle levere masteroppgaven. Mastergjengen dro to (!!!) uker før innlevering og danset av oss all stress og koste oss gløgg ihjel. Anyways, ukens låt er: Au Revoir – Bloody Beach.

18579150_10155030758675266_1594309155_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s