Du var den jeg så, jeg så deg langt der borte.

Siden sist har jeg hatt bursdag og fått bursdagsmiddag både hos familien og svigerfamilien. Selve dagen ble feiret med tapas og vin. En skikkelig MATuke med andre ord! Matvraket, det er meg.
IMG_4241
Praksis er ferdig og fullført, og endelig har jeg litt mer fleksitid i ukedagene. Men jeg har ikke tid å ligge på latsiden, siden eksamen lurer rundt hjørnet, allerede om én uke. I helgen skal jeg på den årlige Thanksgiving middagen hos Silje og Runar. Helgen etter skal jeg faktisk i bryllup, til Ragnhild Marie som jeg bodde med i tre år. Vi blir voksen ass!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s