Ukens sang: Uke #47

Cezinando sitt album som kom ut i oktober er virkelig et sykt imponerende verk. Melankolsk og poetisk. Det gir meg en vakker og selvransakende følelse, slik som bare norsk poesi og melankoli kan gjøre. Jeg liker veldig godt at han veksler mellom rapping og synging, og at han rapper på en mild men mesterlig måte. Alle låtene er sterke, men favoritten min er den nedstrippede piano-baserte låten: Tommelen på vekta – Cezinando. Den er så bra at jeg ikke har ord.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s