deilige juleferie

Hei juleferie! Nå er du min. Jeg skal nyte deg. I går leverte jeg begge eksamensoppgavene og tok ferie med en haug godteri hos Siljus. I dag har jeg tatt meg tid til å ligge i sengen uten mål og mening, og lest Morgenbladet. Leser også forresten i bryllupsmagasiner, siden tiden for sånt nærmer seg.

IMG_4189

Nå må jeg gjøre sånne ting som jeg har utsatt: vaske leiligheten, handle julegaver, trene, treffe fine venner. Skal også på julebord, konsert og jobb før julaften plutselig er her. Gleder meg ufattelig mye til å lese bok, spille spill og quiz, spise julemat og bare chille sammen med familien. SLAPPE AV UTEN MÅL OG MENING. Det blir digg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s