Ukens sang: Uke #7

Forrige fredag var jeg og Marita på konsert med Broen, det norske bandet jeg skrev om i et tidligere innlegg. Blandingen av elektronika, hiphop, jazz, pop og indie er helt magisk. Vi stod helt fremst og fikk nyte musikken uten irriterende fulle folk eller høye mennesker som blokkerer. Vi fikk ta innover oss musikken helt uforstyrret. Vi koste oss masse! Etterpå skulle Marita kjøpe LP platen, og han ene i bandet solgte de og sa “dere stod helt fremst dere!” også lo vi litt sånn fnisete. Det er så kjekt å være på konserter der det blir såpass intimt og fin stemning. Anyways, ukens sang er min favoritt på albumet, den er drømmende og deilig: <3 – Broen.

IMG_4659

Bilde tatt selv fra konserten. Love them crazy outfits.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s