everytime the rain falls, think of me

IMG_4677

At det er lyst ute når jeg går hjemmefra til bussen kl 7:30 på vei til praksis, det er fantastisk. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til vår som nå. Jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for at det blir lysere ute og at solen faktisk titter fram ganske mange dager. Nå mangler det bare at temperaturen stiger noen grader, sånn at jeg kan ta på en lettere jakke og lettere sko.

IMG_4701

Det er ikke til å stikke under en stol at denne vinteren har vært en av de tyngste for meg. Energien har vært laber, søvnen har vært dårlig, overskuddet har vært fraværende. Det viste seg at jeg har hatt sterk vitamin D mangel. Mitt råd hvis du føler deg sliten: sjekk vitamin D lageret ditt!! Jeg har jo skrevet om dette tidligere, hvor sliten jeg har vært. Det gikk litt bedre, før praksis. Men nå er jeg litt tilbake der igjen. Kroppen min har vært preget av kramper og smerter i muskler. Praksis er veldig kjekt men det er slitsomt. Man blir vurdert hele tiden, man skal lage gode undervisningsopplegg som tar lang tid å planlegge, man må si ja til å være med på alle administrative ting på skolen og andre muligheter for å få mest mulig trening til yrkeslivet, samtidig som man må gjøre forskningsoppgaver fra universitetet. Alt dette parallellt med mitt liv utenom skole. Det jeg ser fram til nå: bli ferdig med praksis (selv om det ikke er før andre uken i april) og få mer tid til å komme ovenpå igjen. Tid til å trene, gå på fine turer, planlegge bryllup, og ha lysten og energien til å smile til det gode livet som jeg faktisk har. For det har jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s