Skål for ny leilighet!

Walking around in our… new neighborhood. Yes, that’s right!

IMG_4706

Denne uken KJØPTE VI LEILIGHET! En romslig og fin leilighet etter vår smak. Endelig er jakten over! Vi overtar leiligheten i mai. Vi måtte selvfølgelig feire at vi er boligeiere for første gang, på den eneste riktige måten.

Vi har allerede fått tak i fargekart og begynt å planlegge. Begge to er glad i estetikk og farger, så vi koser oss veldig med prosjektet. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å sette vårt særpreg på leiligheten, og spesielt når vi vet at vi skal bo i den over en lengre periode.

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s