thank god it’s easter

large

Lørdag. Helg. Påskehelg. Thank God. Både bokstavelig talt, og symbolsk. Påsken er til minne om Jesu død og oppstandelse. Vi kan rope et evig hallelujah, og ha fred i hjertet.

Nå ligger jeg langflat på sofaen, endelig får jeg gjøre det med god samvittighet. I påsken skal jeg jobbe fire vakter, skrive didaktikk oppgave, rette KRLE prøver og planlegge undervisning. I går hadde vi om påske i KRLE timen, og avsluttet med en kahoot. Det siste spørsmålet var “Hva skal Silje i påsken?” Da alternativet “rette prøver:(” kom opp som det riktige svaret så en av elevene bort på meg med et sympatisk blikk, haha de er så søte. Men jeg skal jo også chille med forloveden, familien og svigerfamilien. Ikke minst, spise påskeegg! Etter praksis er ferdig, en uke etter påske, så begynner mitt BK18 prosjekt. BK18 er altså kort for Brudekroppen2018. Jeg står brud kun én gang i livet og da vil jeg look my best ;))  But first, påskeegg.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s