Chorus of trees, passing away.

Praksis er over og bestått! Jeg er så glad så glad. Men, jeg har 17 engelsk tentamener å rette før jeg kan si meg helt ferdig. Det er bra å få trening i vurdering og retting, for det er noe av det vanskeligste med yrket etter min mening. I går var vi studentene fra UiB (som var i praksis på samme skole) ute og tok noen øl for å feire. Det må til! Men ja, kroppen min har fått kjørt seg veldig i det siste, og jeg har vært i ganske dårlig form over en periode.. Nå er det på tide for meg å slappe litt mer av og forsøke å stresse ned. Det har blitt ordentlig vår her nå, halleluja for det! Feirer våren med min nye gule kjole som jeg kjøpte på Tise i påsken. Påskekjolen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s