Ukens sang: Uke #17

En dag for sen med denne posten, men bedre sent enn aldri! I forrige uke hørte jeg ekstra mye på Lykke Li sine to nye låter. Sist gang Lykke Li utga album var i 2014, så det har jo gått faktisk fire år. Hun har hatt sideprosjekter vet jeg, så hun har jo jobbet aktivt med musikk hele veien. Men de nye låtene er ganske annerledes. Plutselig har hun en sånn hiphop inspirert greie going on, og første gang jeg hørte låtene tenkte jeg liksom “hva skjeer her?!” men det funker faktisk veldig bra. Kanskje hun vil utvikle musikken i den retningen. Hun får det til, og samtidig beholder sitt særpreg. Begge låtene på singelen hører egentlig sammen. Sjekk ut her: Deep end – Lykke Li.

c2fb38fea85656286d723cd25bb5468c-800x800x1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s