Girls in Oslo

Denne høsten har jeg vært to fine turer til Oslo. Seint i oktober fikk jeg og Kamilla endelig sett Bon Iver i spektrum. Det var magisk beyond magisk. Det var fint å få de gode samtalene med Kamilla igjen. Fikk også et fint gjensyn med Charlotte og kusinen min Ina.

Reunion med master-gjengen skjedde i høstferien. Vi bor jo på hver vår kant av landet, men møttes i Oslo (Majas town). Det er lenge siden sist vi alle var samlet, og det var et skikkelig etterlengtet gjensyn!

IMG-0125
Vi snakket om livet, drakk vin, spiste taco og italiensk, vandret rundt i Oslo, meg og Ingrid stakk innom en poesifestival, og vi fikk alle en tur på byen hvor vi brukte nesten 150kr på en digg økologisk drink med basilikum. Vi drakk også kaffe og bobler midt på dagen (ref. bildet). IMG-0100
Ikke minst ble Nikoline sitt polaroid kamera brukt flittig! Det ble også planlagt overlevelseskoloni ASAP hvis jorden går under i nærmeste framtid.
IMG-0123
Savner dere!

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s