En vinterferie med lesebriller

Med solen i ansiktet og blikket ut mot havet fikk jeg i går noen øyeblikk med ro og hvile. Det er offisielt vinterferie. Eksamen i sosialantropologi lurer rundt hjørnet om bare to uker! Siden det blir liten tid til lesing uken før (pga en ekstra travel uke på jobb), må bruke hver dag i ferien på å lese. Da er jeg ekstra takknemlig for en ektemann i hus som lager middag, drar på butikken og vasker leiligheten – bare for å gi meg mest mulig uforstyrret tid og avlastning fra andre ting. Jeg har vært ekstra stresset og overveldet de siste ukene. Denne uken som var måtte jeg dra frem mine superwoman-powers! Det var jobb, retting av prøver mellom slagene, mer jobb, forelesning, mer retting, planlegging, lesing og ja… ikke rart at kroppen er vond og stressa. Ser enormt fram til å bli ferdig, og bare kunne fokusere på jobb. Jeg lover å også ta pauser – etter flere år som student har jeg lært at pauser (til å gå en tur på dagen, se en film på kvelden) er en ressurs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s