California

fullsizeoutput_673
Vi har vært i California! Vi tok turen for bryllupet til Karoline og Neil, som var siste helgen før vi dro hjem igjen. Dermed hadde vi en hel uke der vi fikk litt ferie også. Stikkord er beach, exploring the city, noen veldig bra restaurantbesøk, lokal iskrem, cola på boks, 4th of July, Stranger Things 3, naturvinsmesse og henging med Karoline og de. Absolutt noen fine dager, endelig sommer og fri.


Her er fra naturvinsmessen som tilfeldigvis tok sted mens vi var i San Diego. Vi er jo number one fans av naturvin, så det var midt i blinken for oss! De serverte nachos også, perfekt påfyll for å kunne smake på enda mer deilig vin! haha.


Gangavstand fra AirBnB leiligheten til stranden også. Helt perfekt.
IMG-0717IMG-07303D761EAD-E8D6-4EB7-A9F7-6559632216B5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s