God jul

IMG-1654

Det er 22.desember. Fikk juleferie i forgårs og feiret med å gå på teater med Henri. Den siste uken før jul på jobb var ganske chill og samtidig travel, med både juleforestilling, julekonsert og julemiddag, og ikke minst kosetimer i klassene. Jeg lurte engelsk-klassene mine til å enten synge engelske julesanger, dramatisere “A christmas carol” eller å se Harry Potter. De fikk velge mellom de fire første filmene, og luckily valgte alle klassene ulike filmer. Med andre ord har jeg storkost meg den siste uken på jobb, haha. I dag har meg og V pakket inn alle julegaver, og både i dag og i går spiste vi pinnekjøtt siden vi denne julen skal være hos V sin familie – østlendinger spiser jo ribbe! Vi reiser dit i morgen.

Håper dere nyter julefreden. Hør gjerne på dette albumet dersom roen ennå ikke har senket seg. Spotify: Seine natt desember – Trygve Skaug.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s